Vacature Bodembeheerder
21918
post-template-default,single,single-post,postid-21918,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
Title Image

Vacature Bodembeheerder

Vacature Bodembeheerder

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Een adviseur, of projectleider… wij noemen hem of haar liever Bodembeheerder. Een Bodembeheerder is volgens ons iemand die zelfstandig en proactief bij en met ons aan de slag gaat, met een vrij breed pakket aan werkzaamheden.

Wij willen graag een collega die:

  • senior projectmanagers kan ontlasten met (de organisatie van) monitoringen, het analyseren van verontreinigingssituaties en het in beeld brengen van de eigendomshistorie van terreinen;
  • monitoringsdata en andere projectdata voor ons beheert;
  • locatie inspecties uitvoert;
  • zelfstandig projecten uitvoert en
  • ons extra kennis brengt voor wat betreft databeheer en geohydrologie.

Dit vragen we

Onze ideale collega heeft een aantal jaren ervaring op het vlak van bodemsanering in combinatie met databeheer en geohydrologie. Dat is natuurlijk best veel gevraagd als je nog aan het begin van je carrière staat. Als je alleen ervaring hebt met bodemsanering, aarzel dan niet om te reageren. Zolang je maar duidelijke affiniteit hebt met databeheer en geohydrologie. Omdat je op dit gebied de kennisdrager wordt binnen Bodembeheer Nederland, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt en durft te opereren en dat je makkelijk intern en extern een klankbord zoekt. Natuurlijk faciliteren we daarbij!

De plek in onze (kleine) organisatie vraagt daarnaast vooral om initiatief, enthousiasme en zelfstandigheid.

Voor ons is de klik net zo belangrijk als je CV. We kijken zeker niet alleen naar je opleiding en ervaring: je affiniteit met en interesse in onze werkzaamheden en vooral je persoonlijke vaardigheden tellen zwaar. Als je de wil en ambitie hebt om door te groeien, geven wij je graag die ruimte.

Dit bieden we

Wij bestaan nog niet zo lang, we zijn (nog) niet zo groot, maar draaien wel een redelijk aantal projecten. Je kunt ons best een typische organisatie vinden: tussen markt en overheid in. Voor ons maakt dat het werk juist zo leuk. We hebben een focus op bodemsanering, maar denken na over hoe we ons kunnen verbreden. Als jij voor een uur of 30-40 per week met ons op kantoor in Den Bosch wilt meewerken, -denken en -groeien, maken we graag kennis met je!

Herken jij jezelf in de geschetste eigenschappen, lijken de werkzaamheden je wat? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatiebrief. Je kunt deze richten aan Henri Schouten: schouten@bodembeheernederland.nl. Natuurlijk kun je ook eerst bellen: 06 55 804 844.