Vacature Projectleider
22031
post-template-default,single,single-post,postid-22031,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Vacature Projectleider

Vacature Projectleider

Word jij onze nieuwe collega?

 

Dat is mooi, want wij zijn op zoek! Niet naar iemand die al een hele berg ervaring mee neemt, want dat hoeft niet voor de functie  die wij in willen vullen. Wel naar iemand waar wij een klik mee krijgen.

Ben jij enthousiast en proactief? Geïnteresseerd? Als het nodig is zelfstandig? Vind je het fijn om met veel verschillende dingen bezig te zijn? Grote kans dat wij jou graag in ons team willen hebben! Wij zoeken een collega die al deze positieve dingen in zich heeft en:

  • senior projectmanagers kan ontlasten met (de organisatie van) monitoringen, het analyseren van verontreinigingssituaties en het in beeld brengen van de eigendomshistorie van terreinen;
  • monitoringsdata en andere projectdata voor ons beheert;
  • locatie inspecties uitvoert;
  • zelfstandig projecten uitvoert en
  • ons extra kennis brengt voor wat betreft databeheer en geohydrologie.

Dit vragen we

Het is fijn als  je een paar jaar ervaring hebt op het vlak van bodemsanering in combinatie met databeheer en geohydrologie. Dat is natuurlijk best veel gevraagd als je nog aan het begin van je carrière staat. Zolang je maar duidelijke affiniteit hebt met databeheer en geohydrologie, aarzel dan niet om te reageren. Omdat je op dit gebied voor ons belangrijke trajecten mag opzetten, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt en durft te opereren en dat je makkelijk intern en extern een klankbord zoekt. Natuurlijk faciliteren we daarbij!

 

Voor ons is de klik net zo belangrijk als je CV. We kijken zeker niet alleen naar je opleiding en ervaring: je affiniteit met en interesse in onze werkzaamheden en vooral je persoonlijke vaardigheden tellen zwaar. Als je de wil en ambitie hebt om door te groeien, geven wij je graag die ruimte!

Dit bieden we

Wij bestaan nog niet zo lang, we zijn (nog) niet zo groot, maar we draaien wel een redelijk aantal projecten. Je kan ons best een typische organisatie vinden: tussen markt en overheid in. Voor ons maakt dat het werk juist zo leuk. We hebben een focus op bodemsanering, maar we zijn ook volop aan het nadenken over hoe we ons kunnen verbreden. Als jij voor 30-40 uur per week met ons wil meewerken, -denken en -groeien, maken we graag kennis met je!

 

Herken jij jezelf in de geschetste eigenschappen, lijken de werkzaamheden je wat? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatiebrief. Je kunt deze richten aan
Henri Schouten: schouten@bodembeheernederland.nl. Natuurlijk kan je ook eerst met hem bellen. Henri is bereikbaar op: 06 55 804 844.