Risicoafkoop
21346
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21346,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
Title Image

Risicoafkoop

U heeft te maken met een verontreiniging in de bodem van uw bedrijfslocatie, of denkt eraan een terrein te kopen waarvan bekend is dat de bodem vervuild is. Een kostenraming voor sanering en / of beheer van de verontreiniging is gemaakt, maar u weet dat er altijd financiële risico’s komen kijken bij een bodemsanering.

Risico’s bij bodemsaneringen

De kosten van sanering kunnen hoger uitvallen door tegenvallers “in het veld”. Of de verontreiniging blijkt zich sneller te verspreiden via het grondwater dan gedacht. Maar u kunt ook te maken krijgen met veranderende eisen. Met als resultaat: een te duur of te risicovol project.

Bodembeheer Nederland neemt uw financiële risico’s over

Bodembeheer Nederland teert op een jarenlange ervaring in saneringsland en kan daardoor uw risico’s goed inschatten. Tegen betaling van een afkoopsom neemt Bodembeheer Nederland de financiële risico’s uit handen. Wij kunnen, indien u dat wilt, de beschikking op onze naam laten zetten, waardoor u als terreineigenaar niet langer aansprakelijk bent. Bodembeheer Nederland wordt in dat geval aanspreekpunt als het gaat om de te saneren of te beheren verontreiniging.

Wilt u meer weten over risicoafkoop door Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.