Saneringen
21234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21234,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
Title Image

Saneringen

Er is op uw bedrijfslocatie een verontreiniging aangetroffen. U wilt saneren, maar u ziet op tegen de organisatie of u wilt af van de risico’s. Hoe doet u dat?

Totaalplan voor sanering

Bodembeheer Nederland kan u helpen met een totaalplan voor sanering. Wij beoordelen of u in aanmerking komt voor een subsidiebijdrage. We zoeken dan voor u uit welke methode van saneren het beste past bij uw situatie. De kosten worden berekend en de (eventuele) subsidiebijdrage wordt daar als korting vanaf getrokken. Dat alles wordt vastgelegd in het totaalplan voor sanering. Een totaalplan voor sanering wordt altijd met het bevoegd gezag (provincie of gemeente) afgestemd, zodat u er zeker van bent dat de sanering volgens de wettelijke normen en eisen wordt uitgevoerd.

Uw sanering door Bodembeheer Nederland

Op deze manier weet u vooraf waar u aan toe bent en wat u gaat betalen als u uw sanering laat uitvoeren door Bodembeheer Nederland. U kunt zo een verantwoorde beslissing maken.
De sanering zelf wordt uitbesteed aan ervaren aannemers. Bodembeheer Nederland beschikt over een groot netwerk van professionele en betrouwbare aannemers.

Wilt u meer weten over bodemsanering via Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.