Raad van Toezicht
21690
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21690,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Title Image

Raad van Toezicht

Onze Raad van Toezicht adviseert en begeleidt ons bij het uitvoeren van onze missie: het bieden van een totaaloplossing aan bedrijven en overheden op gebied van bodemsanering en nazorg van verontreinigde locaties.

 

De RvT is onze adviseur bij het opstellen van onze strategie en ons beleid en houdt toezicht op ons risicomanagement. Daarnaast controleert de RvT onze jaarlijkse begroting, jaarplannen en jaarverslagen.

Leden

Bruno van Dunné
Voorzitter

Bruno van Dunné

Bruno van Dunné was jarenlang directeur/bestuurder van SBNS (Stichting Bodemsanering NS). Momenteel werkt hij als strategisch adviseur en procesmanager, en is hij de voorzitter van onze Raad van Toezicht.

Wil van der Valk_RvT
Lid

Wil van der Valk

Wil van der Valk was directeur van Nazorg Bodem, een van de organisaties die is opgegaan in Bodembeheer Nederland. Zijn aanzienlijke ervaring in bodemland en zijn specifieke ervaring met de afkoop van nazorg maakt hem een waardevol lid van onze RvT.

Gerard Wyfker
Lid

Gerard Wyfker

Een 'metaalman' in hart en nieren, Gerard Wyfker. Al ruim 27 jaar werkt hij bij Koninklijke Metaalunie. Daarnaast was hij bestuurslid en penningmeester bij Stichting Bodemcentrum. Hij neemt dan ook veel ervaring mee als lid van onze RvT!

Karin Roeloffs
Lid

Karin Roeloffs

Karin Roeloffs heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van finance,
vermogensbeheer, beleggingen en bedrijfsvoering opgedaan bij banken en pensioenfondsen. Daarnaast heeft zij ook de nodige toezichthoudende ervaring. Karin is november 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht.

Wilt u meer weten over Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij maken graag kennis.