raad van toezicht
21690
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21690,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

raad van toezicht

Onze raad van toezicht adviseert en begeleidt ons bij het uitvoeren van onze missie: het bieden van een totaaloplossing aan bedrijven en overheden op gebied van bodemsanering en nazorg van verontreinigde locaties.

 

De RvT is onze adviseur bij het opstellen van onze strategie en ons beleid en houdt toezicht op ons risicomanagement. Daarnaast controleert de RvT onze jaarlijkse begroting, jaarplannen en jaarverslagen.

Leden

Bruno van Dunné
Voorzitter

Bruno van Dunné

Bruno van Dunné was jarenlang directeur/bestuurder van SBNS (Stichting Bodemsanering NS). Momenteel werkt hij als strategisch adviseur en procesmanager, en is hij de voorzitter van onze Raad van Toezicht.

Wil van der Valk_RvT
Lid

Wil van der Valk

Wil van der Valk was directeur van Nazorg Bodem, een van de organisaties die is opgegaan in Bodembeheer Nederland. Zijn aanzienlijke ervaring in bodemland en zijn specifieke ervaring met de afkoop van nazorg maakt hem een waardevol lid van onze RvT.

Karin Roeloffs
Lid

Karin Roeloffs

Karin Roeloffs heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van finance,
vermogensbeheer, beleggingen en bedrijfsvoering opgedaan bij banken en pensioenfondsen. Daarnaast heeft zij ook de nodige toezichthoudende ervaring. Karin is november 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht.

Patricia Vogel 2
Lid

Patricia Vogel

Patricia werkt bij VNG Realisatie en bij het Programma Werk in Uitvoering, waar ze meewerkt aan een overheidsbrede samenwerking tussen gemeenten, ministeries en provincie. Als professional op bestuurlijk gebied geniet ze van de dynamiek in politiek-bestuurlijke organisaties.

Ruud Derks
Lid

Ruud Derks

Ruud heeft een rijke achtergrond in het bedrijfsleven. Hij is een zeer ervaren Executive Manager in complexe situaties en verschillende governance structuren, in binnen en buitenland. Daarnaast is hij een ervaren toezichthouder met aandachtsgebieden financiën, risicomanagement, Merger&Acquisitions, innovatie en duurzaamheid.

Wilt u meer weten over Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij maken graag kennis.