Raad van toezicht
21690
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21690,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Raad van toezicht

Onze raad van toezicht adviseert en begeleidt ons bij het uitvoeren van onze missie: het bieden van een totaaloplossing aan bedrijven en overheden op gebied van bodemsanering en nazorg van verontreinigde locaties.

 

De RvT is onze adviseur bij het opstellen van onze strategie en ons beleid en houdt toezicht op ons risicomanagement. Daarnaast controleert de RvT onze jaarlijkse begroting, jaarplannen en jaarverslagen.

Leden

David van den Burg
Voorzitter

David van den Burg

David is partner bij Ambient. Ambient adviseert de publieke sector op het gebied van water, bodem en ondergrond. Daarnaast is David voorzitter van een aantal gremia waaronder het Centraal College van deskundigen Bodembeheer (CCvD), de Vereniging voor Onderzoek en Advies Milieugevaarlijke Stoffen (VOAM) en de landelijke Werkgroep Grondwater (LWG). Ook participeert hij in een aantal start-ups op het gebied van duurzaamheid.

Karin Roeloffs
Lid

Karin Roeloffs

Karin Roeloffs heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van finance,
vermogensbeheer, beleggingen en bedrijfsvoering opgedaan bij banken en pensioenfondsen. Daarnaast heeft zij ook de nodige toezichthoudende ervaring. Karin is november 2019 toegetreden tot de Raad van Toezicht.

Patricia Vogel 2
Lid

Patricia Vogel

Patricia werkt bij VNG Realisatie en bij het Programma Werk in Uitvoering, waar ze meewerkt aan een overheidsbrede samenwerking tussen gemeenten, ministeries en provincie. Als professional op bestuurlijk gebied geniet ze van de dynamiek in politiek-bestuurlijke organisaties.

Ruud Derks
Lid

Ruud Derks

Ruud heeft een rijke achtergrond in het bedrijfsleven. Hij is een zeer ervaren Executive Manager in complexe situaties en verschillende governance structuren, in binnen en buitenland. Daarnaast is hij een ervaren toezichthouder met aandachtsgebieden financiën, risicomanagement, Merger&Acquisitions, innovatie en duurzaamheid.

Wilt u meer weten over Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij maken graag kennis.