Ons team
21686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21686,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Ons team

Bodembeheer Nederland werkt met een klein, maar actief team. Samen zorgen we ervoor dat ieder project succesvol wordt uitgevoerd.

Martijn van Houten website

Martijn van Houten

Directeur
Martijn is per 1 februari 2024 aan ons team toegevoegd als directeur-bestuurder en daarmee eindverantwoordelijk voor Bodembeheer Nederland. U kunt bij hem terecht met al uw vragen en ideeën.

Joep2

Joep van der Wee

Projectmanager
Joep werkte vanaf 2008 bij Bodemcentrum en maakte na de fusie de overstap naar Bodembeheer Nederland. Hij kan de mogelijkheden beoordelen voor inzet van de bedrijvenregeling of de cofinancieringsregeling en kan u helpen met het opstellen van een “totaalplan voor sanering”. Hij hielp zo al veel bedrijven met de aanpak van hun bodemprobleem.

Ernst2

Ernst Algra

Projectmanager
Ernst werkte sinds 2007 bij Nazorg Bodem en maakt sinds de overname deel uit van het vaste team van Bodembeheer Nederland. Hij heeft een uitgebreide ervaring op het vlak van nazorg en de afkoop van nazorgactiviteiten. Daarbij kan Ernst u helpen met het opstellen van een “totaalplan voor sanering”.

Niels2

Niels van Ras

Projectmanager
Niels zit sinds 1999 ‘in de bodem’. In 2008 begon hij bij Bodemcentrum en Bosatex, en werkte daar aan onderzoek naar en sanering van bodemverontreinigingen van met name gechloreerde verbindingen. Voor Bodembeheer Nederland doet hij dat nu ook.

Vincent2

Vincent Breij

Projectmanager
Vincent werkte vanaf 2007 tot 2017 voor Bodemcentrum, en sinds de fusie ook voor Bodembeheer Nederland. Zijn motto: flexibel als het kan, doortastend als het moet.

Diek2

Diek Roessingh

Projectmanager
Diek is vanaf het prille begin betrokken geweest bij Bodemcentrum. Een logische stap dat hij ook sinds april 2017 als projectmanager bij Bodembeheer Nederland werkzaam is. Op creatieve wijze en oplossingsgericht staat hij de deelnemers in het zuiden van Nederland bij.

Ted2

Ted de Jong

Projectmanager
Ted verzorgt al sinds medio jaren '90 de voorbereiding en uitvoering voor verschillende branchegerelateerde bodemsaneringsorganisaties. Zijn uitgangspunt is een maximaal milieuhygiënische, financieel overzichtelijke en eindige saneringsaanpak te bieden.

Emilio-1a

Emilio Geraets

Projectleider
Emilio ondersteunt de projectmanagers om de projectdata van diverse projecten te beheren. Tevens brengt hij databeheer in kaart.

Henri3

Henri Schouten

Senior adviseur
Henri is van 20215 tot en met 2023 directeur-bestuurder geweest van Bodembeheer Nederland. Vanaf februari 2024 vervuld hij de rol van senior adviseur.

Marielle 1 - 2019

Marielle Verbruggen

Officemanager
Regelneef Marielle is ons eerste aanspreekpunt en onze steun en toeverlaat op kantoor in Den Bosch. Daarnaast is ze ondersteunend bij de Bodembreed Academie en Programma Afbouw Nazorg.

Jasmijn-1 (2)

Jasmijn van den Berg - Elmendorp

Administrateur
Jasmijn verzorgt de dagelijkse financiële administratie van Bodembeheer Nederland

Max Janssen

Max Janssen

Adviseur digitale leeromgeving
Max maakt leermodules en helpt om het platform technisch te verbeteren.

Wilt u meer weten over  Bodembeheer Nederland?
Neem contact met ons op, wij maken graag kennis.