Welkom bij Bodembeheer Nederland
21525
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21525,stockholm-core-2.4.2,select-theme-ver-9.7,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Title Image

Welkom bij Bodembeheer Nederland

Bodemcentrum is op 31 maart 2017 gefuseerd met Stichting Bodembeheer Nederland. Deze stichting is in 2015 opgericht om vanuit één organisatie bedrijven met een bodemverontreiniging te ondersteunen – financieel en operationeel. De taken van verschillende organisaties worden in Bodembeheer Nederland gebundeld. Zo is in 2016 Nazorg Bodem overgenomen, en is de stichting nu met Bodemcentrum gefuseerd.

Bodembeheer Nederland is een gezamenlijk initiatief van Bodemcentrum, Bosatex, Nazorg Bodem en SBNS, in overleg met het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Bodembeheer Nederland is een stichting zonder winstoogmerk, heeft niet tot doel commerciële activiteiten te ontplooien en opereert op het grensvlak van overheid en bedrijfsleven.

Maak kennis met Bodembeheer Nederland of lees direct over onze diensten:

Over Bodembeheer Nederland

Bodembeheer Nederland is een gezamenlijk initiatief van Bodemcentrum, Bosatex, Nazorg Bodem en SBNS, in overleg met het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Meer over Bodembeheer Nederland

Subsidies

Bodembeheer Nederland kan inzichtelijk maken voor welke subsidieregelingen u mogelijk in aanmerking komt, als u een bodemverontreiniging wilt laten saneren.

Meer over subsidies

Saneringen

Bodembeheer Nederland kan u een totaalplan voor sanering aanbieden. Hiermee nemen wij u alle zorgen uit handen, weet u waar u aan toe bent en loopt u geen kans op financiële tegenvallers.

Meer over saneringen

Naast bovenstaande diensten, die u wellicht al kent via Bodemcentrum, kunt u ook bij ons terecht voor risico afkoop, nazorg en gebiedsgericht grondwaterbeheer.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!